Bényei Belga Dúc

A Jó Galamb ... Belgiumban születik, velem átutazik, Önök reptetik !

Team Freddy DE JAEGER

Knesselare, Belgium

Évek óta TOP hosszútáv + extrém hosszútáv, 1° int. San Sebastian 2006, 
több országos top-10 eredmény, és sok győzelem + top-eredmény minden nagy bajnokságban, 2017 Általános Bajnok Meetjesland (Kelet-Flandria) 

Freddy De Jaeger - Csúcs az üzlet- és a galambvilágban

Egész szezonra tekintve, egy állomány teljesítménye legkönnyebben tükrözik vissza a megszerzett díjak és bajnokságok által. Nos, amikor közelebbről nézzük a Freddy De Jaeger állománya győzelmeit, nem tudunk más következtetésre jutni, mint hogy ott igen keményen versenyeznek. Mondhatjuk úgy is hogy kivételes magas szinten teljesítenek! Bennfentesek nem tudnak ezen meglepődni, hiszen tudják hogy Freddy mekkora minőséget hozott a dúcaiban: nemzetközi szinten a legjobbakat! Ugyanúgy mint az üzleti életében, Freddy tökéletességre törekszik, maximális teljesítménnyel. Jól tudva, hogy csak annyira lehet aratni amennyire vetettünk! Egy lépéssel megelőzni a versenytársakat, azt nem hátradőléssel és önteltséggel éri el az ember. Sokkal fontosabb a nyitottság új lehetőségek iránt, azzal a céllal hogy többet és jobbat érjünk el.  

Nem pont ott lehet a különbség a 'csúcs' és az 'átlag' galambász között ? Egy sikeres üzletember mint Freddy De Jaeger már sok mindenen esett túl, és nem tudják már olyan könnyen félre vezetni.
A galambászatban nem másképp megy ez mint az üzletben: a siker esélyét csak kíváló anyaggal, eszközzel és emberrel lehet maximalizálni.
Freddy pedig elhozta ezt a csúcs minőséget a dúcaiban, és arat most bőségesen ! Egyrészt tudja hogyan kell megközelíteni a dolgokat, másrészt pedig folyton törekszik a legeslegjobbat elérni. Nagy kitüntetéssel sikerült is neki !

freddy_de_jaeger.jpg

Freddy, én .. és a dúcok :)   (Team De Jaeger látogatás, 2018.02.22-én) 

 

Marijn Laureyns - vagyis "Marijn a bűvész" ...

Marijn Laureyns az egyik híresebb galambász a Kelet Flandriai megyében, és 2000 óta császár + 10-szer (!) Általános Bajnok Meetjesland (Kelet-Flandria észak-nyugati része), több tucatnyi első díjjal.  

Ő felelős a komplett dúcberendezés és a galambok ellátásáért.  Ő kétség nélkül egy olyan ember aki magasabb szintre viszi ezt az eleve kíváló állományt.  Egy igazi nagymester, sőt, a rajzfilmben szereplő Merlijn De Tovenaar (Merlijn A Bűvész) után, elég gyorsan kapott dicsérő becenevet: Marijn A Bűvész :)

2013-ban tudta Freddy Marijn-t meggyőzni, hogy működjenek együtt.  Szigorú válogatás történt eredmények és származás alapján, és a legjobb galambok kaptak helyet a Knesselare-i dúcokban.  

Látogatásom alkalmával, úgy adódott a helyzet hogy csak Freddy és Frank Morre voltak jelen, de ők szinesé tették a beszélgetést egy-két anekdotával Marijnról. 

Egyik nap hazaérnek a galambok valamelyik versenyről, de sokan egyszerre, talán 10-15-en.  Akkor Freddy, Frank és Marijn már ott a dúcok előtt, a nagy fűpályán kémleltek a távolban.  Egyszer Marijn hírtelen rámutat az egyik érkező galambra, de úgy hogy csak egy folt, ott fent az égen.  "Ott az az egy ...", mondja, "beteg !"  És kb. ráparancsol Freddyre, "Vidd laborban, mert állítom ennek paratífusza van !"  Freddy kissé meglepődve ránéz, nem is nagyon hiszi el, de azért elviszi, gondolva hogy a bűvésszel sosem lehet tudni ... Noná, hogy igaza lett :)  De megmagyarázni azt a kis történetet most se tudta senki se.

Ugyanúgy meglepő döntéseket tud tenni párosításkor.  Volt több mint egyszer hogy Freddynek szólt, valamelyik kíváló galambot távolítsa a tenyésztődúcból, mert nem tud vele mit kezdeni.  Eleinte volt ebből néha kis konfliktus, de az eredmények mindig igazat adtak neki, és Freddy rájött: a bűvész nagyon jól tudja mit csinál ...

Engem csak nem hagyott békén hogy nem talákoztam ezzel az érdekes emberrel, de a sors velem volt !  Kiderült van közös ismerősünk, és így ő maga (ismerősömmel együtt) röviden meglátogatott.  Hát lejött hogy introvert ember, és rögtön A Suttogó (The Horsewhisperer) jutott eszemben.  Ennek az embernek bizony hatodik érzéke van, és állítom beszél a galambjaival, és "értik" egymást.  Más magyarázatom nincs :)   

 marijn_laureyns.jpg

Marijn Laureyns és én ...  Nagyon megbecsülöm hogy kivételesen ő keresett meg engem ! 

2017-es eredmények


team_de_jaeger.jpgMarijn Laureyns (tenyésztő) - Freddy De Jaeger (dúcvezető) - Frank Morre (adminisztrátor)

27 első díj - 16 x 2-dik helyezés - 25 x 3-dik helyezés

14 x top 100 országos: 1 – 2 – 3 – 7 – 10 - 13(x2) – 17 – 30 – 31 – 37 – 38 – 67 – 91

Brive: orsz. 1. és 13. 

Bourges: orsz. 2., 7., 13., 37. és 67.

Agen: orsz. 3. - Int. 3., 38., és 73.

Limoges: 10.

3 x 1° Megyei győzelem (Brive - Bourges - Agen)

9°   Orsz. bajnok KBDB hosszútáv és extrém h.

14° Általános bajnok KBDB

1°   Általános bajnok - Meetjesland
1°   Bajnok hosszútáv – Vlaamse Fondvrienden
4°   Bajnok hosszútáv – Meetjesland
8°   Általános bajnok – Entente Belge-Belgische Verstandhouding

2017 Ász galambok:

1°   Általános Ász galamb O.YL.JO

       Bruges bajnokság
1°   Ász galamb (O)

       Belga Országos L.D. Trophy
1°   Ász galamb M.D (YL)                

       Belga Országos Fondtrophy
1°   Ász galamb (YL).

       Pieter De Coninck Trophy
1°   Ász galamb L.D. (O)

       Meetjesland
2°   Ász galamb S.D. (O)

       Meetjesland
3°   Ász galamb L.D. (O & YL)

       O.V.V.
4°   Ász galamb G.M.D. (O)

       Meetjesland
5°   Ász galamb

      Entente Belge
6°   Ász galamb (O)

       Bruges bajnokság
7°   Ász galamb  (YL)

       Bruges bajnokság
9°   Ász galamb S. Dist./Sprint (YL)

11° Ászgalamb hosszútáv (O)   KBDB

Team Freddy De Jaeger látogatás, 2018.02.22 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 116
Tegnapi: 184
Heti: 593
Havi: 2 605
Össz.: 191 258

Látogatottság növelés
Oldal: De Jaeger Freddy Team
Bényei Belga Dúc - © 2008 - 2019 - belgagalamb.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: peter van de merwe pigeons - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »