Bényei Belga Dúc

A Jó Galamb ... Belgiumban születik, velem átutazik, Önök reptetik !

Natural Tenyésztelep / De Scheemaecker Pigeon Center

Sint-Antonius Zoersel

natural_luchtfoto.jpg

Galambvétel + szállítás a Natural Kweekstation tenyészteleptől, alábbi származásokból megoldható.

Mint esetleg tudják, kedvezőbb az árkategória.  Annyi hogy csak vérvonalat és nemet lehet választani, származási lap nem jár hozzá.

Igény szerint érdeklődés, komplett tajékoztatás.  Lebonyolítom, magam átveszem a telepen, szállítom.  Semmi macera Vigyor  

Képek 2018. májusi látogatás és galamb átvétel: 

Natural normál esetben nem tart nyitva hétvégén.  De ebben az esetben Freddy De Prins vasárnap fél 7 kor jelen volt, s remek módon kiszolgált !!  Ezt mind a minél rövidebb szállítás és a galambok érdekében ! Köszönjük Freddy !

Megjegyzem, még az nap éjjel minden utas tulajnál volt :)  Ez már az én teljesítményemen múlt ;))) 

natural_freddy_en_ik.jpg

Megérkezéskor rögtön feltűnik a régen ismert Natural logó, majd az első dúc falán egy gyönyörű nagy kép a De Scheemaecker testvérekről, akik a tenyésztelepet alapították 1953-ban.

natural_logo.jpg natural_broers_de_sch.jpg

Aztán dúcok, dúcok, dúcok ...

natural_hokkenrij.jpg 

natural_zicht_op_inkom.jpg

Az "Elite" dúc: újabban drágább, szígorúbban válogatott galambot is rendelhetünk (árkategória ~ átlag árak közvetlen tenyésztőtől)

natural_elite_hok.jpg

 

** ÚJ SZÁRMAZÁSOK **  >  Geerinckx-Soontjens, Aelbrecht, Koopman, Van Loon, Buyck, Ko van Dommelen-Aarden

natural.aarden.jpg

natural.bricoux.jpg

natural.catrysse.jpg

natural.delbar.jpg

natural.descheemaecker.jpg  natural.grondelaers.jpg

natural.houben.jpg natural.janssen.jpg

natural.leus.jpg

natural.marcelis.jpg

natural.roosens.jpg

natural.stichelbaut.jpg

natural.tournier.jpg

 

Az alábbi vérvonalakat is hamarosan szépítem !                                             addig ... lehet válogatni Nevetés 

 

  Rövidtáv Középtáv Hosszútáv
André VANBRUAENE   (kék - kovácsolt)    

 

Az saját korára nézve, André Vanbruaene-t nyugodtan a Nr 1. Belga Fond galambásznak titulálhatjuk. 1966-os és 1984-es Nemzetközi arcelona győztes.  Ezt a dupla sikert eddig egy Belga sem ismételte ... 

       
WUYTS - COMINES (fehér) Ez a származás  a Wuyts és a Comines alaptörzseknek a kombinálása, amit a fehér szín miatt tették meg.    
Valere DE SMET - MATTHYS    (kék - kovácsolt)     Valère De Smet-Matthys "De Klaren" galambja történelmet írt a Belga galambászatban.  Fia Roger hasonló nehéz versenytárs volt középtáv és hosszútáv versenyeken.
Flor, Jos & Jules ENGELS J. & J.  (choco / barna)   Jos és Jules Engels (Putte) már évek óta apjuk Flor életmunkáját folytatják.  Középtávon félelmesek, főleg a “231” és “178” utódjaikkal.   
       
Corneel HOREMANS       (kék - sötét - vörös - kovácsolt - fakó) Corneel Horemans (Schoten) az egyik Anterpeni legenda.  Galambjaiból a mai napig több dúcban bajnokok születnek.  
HUYSKENS - VAN RIEL   (kék - sötét - kovácsolt)   A Huyskens-Van Riel könnyen betanítható galambok külön fejezetet írtak a Belga galambászat nagy könyvében.  Igazándiból középtáv galambok voltak, de ugyanúgy előre jöttek olyan versenyekben mint St-Vincent, Barcelona, Libourne stb.  Natural 1969-ben felvásárolta a komplett Jef Van Riel dúcot.  Később frissítették az alaptörzset fia Georges Van Riel galambjaival.
Karel MEULEMANS  (kék- choco - sötét - kovácsolt)   Karel Meulemans ezzel a híres törzspárral lett közismert: “Donkere Witpen Van Den Bosch” x “Blauw Janssen”. Ők a szülei számos középtáv bajnoknak, mint pl. “Kadet”, “Prins”, “Benjamin” stb.  Az utóbbi két évtized, sikerrel extrém hosszútávon versenyez.
Paul SION   (kék - vörös - kovácsolt - fakó) Paul Sion (Tourcoing), Noël De Scheemaecker jó barátja volt, és az egyik legjobb Francia hosszútávdúcot birtokolta.  Róla sokaknak a vörös galambok jutnak eszükbe.  De a kék és kovácsolt galambjai ugyan olyan jók voltak.    
Jos THONÉ    (kék - sirály - kovácsolt)  

Jos Thoné (As) semmi idő alatt nagy bajnok lett apósa Thomas Peeters galambjaival.  Ezek a galambok kiválóan szerepelnek középtávon és hosszútávon.  

 

   

 

 

Dirk VAN DIJCK   (kék - sirály - kovácsolt) Dirk Van Dijck (Zandhoven) nemezetközi ismerettséget szerzett  olyan galambokkal mint pl. de “Kannibaal”, de “Rambo” és de “Bourges”. A sprint és középtáv galambászok nagyon keresik ezt a fajtát.  
VAN WANROY - Hendriks - Holland hosszútáv              (sötét - kovácsolt)     Ez az alapszármazás különböző sikeres Holland extrém hosszútáv galambászok galambjait kombinálja, alapvetően Jef Van Wanroy galambokkal, és jelentősen J.B. Hendriks galambokkal. 
Gaby VANDENABEELE   (kék - kovácsolt)

A Gaby Vandenabeele (Dentergem) nem igazán kíván további magyarázatot.  Csak említsük a “Kleinen”, “Wittenbuik”, “Turbo”…

 

   
       

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 104
Tegnapi: 184
Heti: 581
Havi: 2 593
Össz.: 191 246

Látogatottság növelés
Oldal: Natural - De Scheemaecker Pigeon Center
Bényei Belga Dúc - © 2008 - 2019 - belgagalamb.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: peter van de merwe pigeons - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »