Bényei Belga Dúc

A Jó Galamb ... Belgiumban születik, velem átutazik, Önök reptetik !

Jos THONÉ

Niel-bij-As, Belgium    

A 2018-as szezon csodálatos zárása ...

Fantasztikus szezon lezáró Jos Thonénak (As, Belgium) !

C zónában 4x szerezte az 1. Országost Argentonból és Chateauroux-ból !

Bizony minden országos győzelem csakis az övé lett ezeken a versenyeken, fiataloknál és öregeknél.  Mondhatjuk, Jos Thoné szakmai tudása jó véghez vitte ezt a nehéz szezont.

A tudása egy sima beszélgetés alatt is lejön.  Szenvedéllyel beszél arról a sportról, amely ismertté tette őt több mint 80 országban.  Ezt mind a szakmai tudásának és az ebből létrejött, elképesztő állományának köszönheti.  Ennek megfelelőek az eredmények is:

Ebben az évben 73 győzelem, 5 országos győzelem C-zónában, és kitűnő szereplés a KBDB bajnokságokban.

2018 pedig nehéz szezon volt, főleg Belgium keleti részén.  A forró nyár és a gyakori szembeszél bizony nehézségeket okozott az mesternek és a galambjainak.  “A csapattársaimmal együtt kitartottunk egész szezonon keresztül, elsőtől utolsó vasárnapig, sprinttől hosszútávig, és végül láttuk hogy megérte, a szezon utolsó két országos versenyében.  "Köszönhetem ezt a csúcsévet a körülöttem lévő embereknek: sorolhatom őket, közte még anyámat is, és kiemelem a dúcgondozót, Marcel, és a felesége Margot !”

A Thoné-galambok ismét bebizonyították hogy ők a legjobb fajtából vannak.  Josnak is nagyon nehéz volt ez a szezon, mivel baleset után kórházba került több töréssel, még intenzív osztályon is volt de most már szerencsére rehabilitál.   “Minden nap kicsit jobban megy, most főleg hogy ilyen jól zártuk a 2018-as szezont", mondja a bajnok mosolyogva.

Jos a Pigeon HP rendszert és termékeket használja elérni ezeket a szép eredményeket.  Orvosi kezelésre, Norbert Peeters állatorvosra számít, aki falutársa és sógora.  Jos még kiemeli hogy ő szerinte azért bírják a galambjai ezt az ismételt nehéz programot, mert nehezebb Beyers táppal eteti őket.

Csúcsgalambok

Gaggan (BE15-2180258) soronkívüli volt az utolsó két országos versenyen, Argenton és Chateauroux: mindkettőt megnyerte a C zónában.

Egyéb csúcsgalambok: Sua, 17 1. díj Sprint, Bill, Billy, és James.

2018 eredménylista

73 1. díj

5x 1. Országos C-zóna, 5x 2. Országos C-zóna, 4x 3. Országos C-zóna …

1. Országos C Gueret öregek

1. Országos C Argenton III öregek

1. Országos C Argenton III  fiatal

1. Országos C Chateauroux IV öregek

1. Országos C Chateauroux IV fiatalok

2., 4., 11.,12. legjobb öreg galamb Belga Országos versenyeken, 7 díj, 3.,10.,16.,20. legjobb öreg galamb Belga Országos versenyeken, 6 díj,        12. Országos Ászgalamb KBDB erős középtáv, 9. Országos Bajnok KBDB erős középtáv öregek (Jos), 14. Országos Bajnok KBDB erős középtáv öregek (X+M)

Két utolsó Orsz. verseny:

Argenton III: 1,6,8,9,…. Orsz. C öreg, 1,2,3,7,8,10… Orsz. C fiatal Chateauroux IV: 1,5,6 Orsz. C öreg: 1,2,3,7,8,9,… Orsz. C fiatal

 

A cikk hamarosan folytatódik még ...

 

thone2.jpg

 

thone.jpg

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 75
Tegnapi: 113
Heti: 534
Havi: 1 417
Össz.: 184 462

Látogatottság növelés
Oldal: Thoné Jos
Bényei Belga Dúc - © 2008 - 2018 - belgagalamb.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: peter van de merwe pigeons - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »